Search form

Over Krijn Verwijs
Mosselen het vlees van nu!™

Krijn Verwijs Yerseke B.V. is in 1880 opgericht als kweekbedrijf van oesters. In de loop der jaren is het familiebedrijf uitgegroeid en leveren wij dagelijks onder de merknaam Premier en onder ‘private label’ mosselen aan supermarktketens en (horeca)groothandels door heel Europa. Daarnaast bieden wij onze klanten een compleet assortiment oesters, kreeften en diverse soorten schelpen.

Speciaal voor de horeca hebben wij enkele jaren geleden een nieuw label geïntroduceerd: Premier Premium Quality. Onder deze naam leveren wij mosselen en oesters van een absolute topkwaliteit.

Op onze hoofdvestiging in Yerseke werken ongeveer honderd werknemers met vakkennis en enthousiasme in de productie en verkoop van onze mooie natuurproducten door heel Europa. Dankzij onze 130 jaar lange ervaring in de branche, continue kwaliteitsverbetering en innovatie hebben wij met onze merknaam Premier een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om het kweken, verwerken en verkopen van schaal- en schelpdieren.

Onze Visie

Verantwoorde proteïnen, mosselen het vlees van nu!™

Mosselen zijn een écht regionaal product. Ze bevatten weinig calorieën, maar zijn rijk aan eiwitten, mineralen en vitaminen waardoor ze uitstekend passen in een gezond en verantwoord voedingspatroon. Bovendien is de milieubelasting van mosselen veel lager dan die van vlees en vormen ze daardoor een duurzaam alternatief. 

Onze visie is gebaseerd op: 

De overtuiging dat de regio steeds belangrijker wordt; mensen willen het verschil maken in hun eigen, directe leefomgeving. Ze kiezen daarom steeds vaker voor gezonde, duurzaam geproduceerde producten bij hen uit de buurt.
Het feit dat de huidige productieomvang van vlees onder druk komt te staan, omdat de teelt ervan een zware belasting voor het milieu vormt.
De verwachting dat de vraag naar dierlijke eiwitten zal stijgen als gevolg van de stijgende bevolkingsgroei.